Työntekijät

Työnantajan terveisiä

Olen erittäin otettu ja iloinen, että henkilökunnallamme on niin positiivisia ajatuksia työskentelystä meillä. Tiedän kyllä, ettei meidän työmme aina ruusuilla tanssimista ole. Ajoittain on kiire, eikä siivoustyö yleensäkään ole kaikkein keveimmästä päästä. Kiitos menestyksestämme ja ilon hetkistä työssä kuuluvat henkilöstöllemme. Näitä vastauksia oli ihana lukea ja kuulla!

Seuraavat kysymykset ovat toimineet runkona alla oleville vastauksille:

1. Perehdytys yritykseen ja alkuperehdytys työtehtäviin?
2. Miten koit työskentelysi yrityksessämme?
3. Saitko vastuuta tehtävien hoidossa?
4. Työyhteisön ilmapiiri?
5. Saitko opastusta ja tukea tarvittaessa muilta työtovereilta?
6. Työaika 7.00-15.00. Miten koit työnajan?
7. Miten työturvallisuus huomioitiin yrityksessä?
8. Käsitys ja omakohtainen tuntemus luottamuksessa sinuun/työnantajaan?
9. Mikä on jäänyt mieleen virkistystoiminnasta?
10. Terveiset uudelle työnhakijalle!

Reine Nyberg

Työntekijöiden mietteitä työskentelystä

Perehdytys yritykseen tapahtui työpäiväni ensimmäisenä aamuna. Henkilökohtaisen työasun sain käyttööni myös. Perehdytyksestä työhön ja työturvallisuuteen huolehdittiin hyvin. Työskentelin valmistuvassa sairaalakohteessa. Työ oli mielenkiintoista ja päivät kuluivat nopeasti. Työaika oli sopiva minulle 7.00–15.00.

Kaikki päivät olivat erilaisia ja vaihtelevia töiden suhteen. Päivittäin oppi uusia asioita siivouksen eri vaiheista uudiskohteessa.

Työilmapiiri oli mukava sekä henkilökunta oli iloinen ja auttavainen. Sopeuduin hyvin uuteen ympäristöön ja tunsin itseni tervetulleeksi yritykseen. Sain harjoittelujakson myötä vakinaisen työpaikan itselleni.

Tiina

Vakinaisen henkilökuntamme mietteitä uudis- ja saneerauskohteissa

Työ on mielekästä. Työopastusta on saanut alkumetreiltä asti. Siivouksissa on mahdollisuus tehdä itsenäisiä ratkaisuja. Työilmapiiri on hyvä. Ihmisten kanssa tulee toimeen. Pattitilanteessa saa aina apua ”ei jää yksin.”

Aina ja joka päivä oppii uusia asioita töitä tehdessä. Työaika on jees. Vuorotyö ei kiinnosta. Jää aikaa omille asioille.

Työturvallisuuskorttikoulutus avasi silmät. Asioihin suhtautuu nykyisin erilailla. Siivousvälineet ovat huiput. Aiemmissa siivousliikkeissä ei ollut näin.

Kesäjuhlat ovat jääneet parhaiten mieleen. Tulossa on seuraavaksi Talvikauden avajaiset. Työnantajista ei pahaa sanomista. Vaativia ovat, mutta siitä taso nousee. Luotan heihin ja tiedän luottamuksen olevan molemminpuolista. Haluan tehdä parhaani.

Terveiset uusille työnhakijoille: Jos pidät työnteosta oikeasti. Tervetuloa!

Hanna


Päivittäispuolella työskentelevän mietteitä

Työkohteita on päivittäin useita. Viikkotasolla pysyvät samoina. Välillä tulee keikkasiivouksia, jotka tuovat lisää vaihtelua työhön. Siivousvälineet ovat hyvät, uudenaikaiset, ergonomisesti hyviä. Työturvallisuus on otettu huomioon ja siihen panostetaan.

Työilmapiiri hyvä. Minut on otettu hyvin vastaan. Kaikki auttaa toisiaan ja tukea saa tarvittaessa.

Oma päätäntävalta työn suunnittelussa ja saan toimia itsenäisesti. Luotan työnantajiini. Ja koen, että minuun luotetaan. Oli tilanne mikä tahansa, ei ole kynnystä puhua vaikeistakin asioista. Pidän säännöllisestä työajasta 7.00–15.00. Voi suunnitella omat menot. Tarvittaessa antaa mielellään apua kun on kiire. Mikä minua auttaa jaksamaan? Säännöllinen työaika, eikä vedetä piippuun asti. Arvostan sitä paljon ja on erittäin merkittävä asia jaksamisessa.

Terveiset työnhakijoille. Suosittelen. Hyvä ilmapiiri, ja työntekijät huomioidaan.

Päivi